Beoltották a kínai vakcinával Orbán Viktort

2021. február 28. 11:22 2021. feb. 28. 11:22

A miniszterelnök egyébként már a pénteki rádióműsorában említést tett arról, hogy a hétvégén vagy a jövő hét elején ő is megkaphatja a védőoltást, mivel részt vesz a védekezés irányításában. Müller Cecília is sürgette Orbánt.

Magyarország miniszterelnöke vasárnap megkapta a koronavírus elleni oltást. A Facebook-oldalára feltöltött képek tanúsága szerint Orbán Viktor a kínai vakcinából kapott a Honvédkórházban.

 

 

Korábban megjelentettük Puzsér azon vélemény cikkét, amiben egyébként Deutsch Tamásról, (aki nem értette Gyurcsány felháborodását a kínai vakcinával kapcsolatban) azt írta: 

Lehet, hogy az ország legjobban fizetett idiótája tényleg nem érti, mi a különbség azok között a termékek között, amelyeket Kínában gyártanak, és azok között, amelyeket Kína gyárt? Attól, hogy a Nike meg az Apple termékeit Kínában rakják össze, még nem lesznek kínaiak. Deutsch Tamás is azért veszi ezeket a sokkal drágább árukat, mert ezek nem kínaiak. Felhívom Tompika figyelmét, hogy az oltás nem edénykészlet, nem Reabaok-mackófölső, és nem olcsó kölni – a kellő vakcina kiválasztásának nagyobb tétje van.

Forrás: Facebook