Hatalmas és persze drága buli volt Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvőjén

2021. szeptember 25. 15:45 2021. szept. 25. 15:45

Rengeteg sztár és látványos tűzijáték is volt tegnap este az Alcsúti Arborétumban Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvőjén.

A csodás helyszínen megtartott lagzin minden olyan volt, ahogyan azt Andrea megálmodta, komolyzene szólt, a vendégek biztonságáról pedig őrök garmadája gondoskodott – írja a Blikk, amely képeket is közölt a látványos tűzijátékról. A Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod!   

Az egész arborétum körül biztonságiak álltak, a bejáratokat lezárták, sőt, már majdnem két héttel az esküvő előtt nem mehetett be látogató a területre. Hatalmas volt a titkolódzás.

A szertartás és a lagzi egyéb részleteiről nem sokat lehet tudni, a 444 információi szerint a vendégek egy részét a Puskás Akadémia három éve épült konferencia-központjában helyezték el, ahonnan sofőrszolgálattal jutottak el a szomszéd faluba. Így elkerülhették a találkozást a Lovasberény felé vezető úton felsorakozott tévéstábokkal és fotósokkal, akik legfeljebb az előttük elsuhanó járműveket tudták felvenni.

A Magyar Hang szerint egyébként az esküvőn egyebek között jelen volt Rákay Philip és Dzsudzsák Balázs is. A Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod!   

Forrás: Blikk