Magyar Narancs: Orbán és felesége titokban meglátogatta Lázár Jánost

2021. július 28. 10:27 2021. júl. 28. 10:27

Több, egymástól független helyi forrás arról tájékoztatta a Magyar Narancsot, hogy szombaton – a nyilvánosság teljes kizárásával, inkognitóban – Lázár János vendégeként Mezőhegyesen, a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaságnál járt Orbán Viktor és felesége. 

„A Ménesbirtok központi épületében, amit mi csak „nagyirodának' nevezünk, a franciáktól visszavásárolt vetőmagüzemben, a ménesnél, a tehenészetben és az új iskolában is járt szombaton Orbán Viktor és felesége, Lévai Anikó. Lázár Jánossal, a gazdaság kormánybiztosával és feleségével együtt érkeztek, s több helyütt még a terepjáróból sem szálltak ki” – mondta a lapnak az egyik mezőhegyesi informátor. Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod!  

Ugyanezt erősítette meg egy másik helybéli is azzal a kiegészítéssel, hogy két terepjáró volt, ezek közül az egyik Lázár Land Roverje.

A lap forrásai szerint Lévai Anikó és a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság 2019 novemberében kinevezett vezérigazgatója, Kovács Norbert rokonai egymásnak.

A látogatásról megkérdezték Havasi Bertalant, a miniszterelnök sajtófelelős kormánybiztosát, aki Lázár Jánoshoz irányította őket, válasz azonban nem érkezett. Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod!  

Forrás: Magyar Narancs