Magyar Péter: igyekszem majd témát szolgáltatni Orbán Viktor évértékelő beszédéhez

2024. február 13. 08:50 2024. feb. 13. 08:50

„Reménytelen helyzetben lévő emberek kétségbeesett próbálkozásával a kormány nem foglalkozik." Ezt válaszolta a Telexnek Orbán Viktor sajtófőnöke, amikor arról kérdezték, mi a miniszterelnök álláspontja Magyar Péter állításaival kapcsolatban.

Varga Judit volt férje hétfő este egy újabb Facebook-posztban reagált Havasi Bertalan megjegyzésére – írja a Telex.

Bejegyzésében kiemelte, egymillióan látták a Partizán vele készített vasárnapi interjúját, amelyben egyebek mellett Rogán Antal hatalmáról, a kormány döntéshozatali folyamatairól, illetve a kegyelmi ügy hátteréről beszélt.

Magyar megköszönte az interjú után a politikai spektrum minden oldaláról több ezer üzenet formájában kapott támogatást és szeretetet, illetve tanácsokat, valamint kritikákat. Havasiról azt írta, hogy arról ismert, hogy nyilatkozat helyett ellökdösi az újságírókat és ereklyeként őrzi Orbán Viktor kólásdobozát. Hozzátette:

„…innen is üzenem Bercinek, hogy cseppet sem érzem magamat reménytelen helyzetben lévőnek, elképesztő jót fociztam délután a fiaimmal és nagyon régen nem éreztem magam ilyen motiváltnak, hogy végre megtisztítsuk a közéletet attól és azoktól, amitől és akiktől meg kell.”

A hétfő esti bejegyezés azzal zárul, hogy Magyar Péter leírja, a maga módján igyekszik majd témát szolgáltatni Orbán Viktor szombati évértékelő beszédéhez.

Forrás: hirklikk.hu