Szegény fidelitasos fiúk nagyon alászaladtak Ujhelyinek

2019. április 9. 12:40 2019. ápr. 9. 12:40

Saját városában, Szegeden egy utcafórumon lepték meg Ujhelyi Istvánt a Fidesz ifjú katonái, de olyat beszélgetett velük a szocialista politikus, hogy nincs nekik holnap - Kubatov a lelki és erkölcsi halálba küldte a fiúkat, akik, bár meghívást kaptak, lehet, hogy nem mennek el Ujhelyi udvarába húsvétkor csokitojást keresni.

Ujhelyi István, az MSZP szegedi illetőségű politikusa a csongrádi megyeszékhelyen tartott utcafórumot kedden reggel. Itt látogatta meg a Kubatovval, Belénessyvel és a nemrég jogerősen is elítélt Kapitány Gergellyel megtámogatott szegedi jobboldal néhány ifjú harcosa egy „Ujhelyi, mutasd a számlákat” feliratú molinóval – mint ismert, a Fidesz éppen egy házfelújítás finanszírozásával próbálja karaktergyilkolni a szocialista EP-képviselőt.

Szinte teljesen véletlenül a jobboldali sajtó jeles képviselői is éppen akkor teremtek ott – Ujhelyi kérdésére a Fidelitas őrvezetőjének válasza alapján ez „megérzésre” történhetett pont így.

A veterán szegedi politikus kedélyes beszélgetésbe elegyedett a Fidelitas molinótartóival, akik nagyjából úgy érezhették magukat, mintha egy nagyon reménytelen partraszállás nagyon feláldozható kis katonái lennének. Ujhelyi a vergődésnek nagyjából azzal vetett véget, hogy a srácokat meghívta a már ország-világ előtt bemutatott otthonának udvarába egy csokitojás-kereső húsvéti zsúrra.

Itt látható a teljes videó, ami oktatóanyagnak is beillik arról, hogy miért maradj távol a politikától, ha kicsit sem értesz hozzá:

Forrás: pecsistop.hu