Újabb politikus lépett ki a Jobbikból és igazolt át másik pártba

2022. november 24. 15:45 2022. nov. 24. 15:45

A Demokratikus Koalíció frakciócsoportjához csatlakozott egy Jobbikból kilépett miskolci önkormányzati képviselő.

„Szilágyi Szabolcs miskolci önkormányzati képviselő csatlakozni szeretett volna a Demokratikus Koalíció frakciócsoportjához, ezért 2022. november 15-én bejelentette, hogy kilépett a Jobbik Magyarországért Mozgalomból, a mai naptól kezdve pedig a Demokratikus Koalíció frakciócsoportjának a tagja” – olvasható a DK közleményében.

A Gyurcsány Ferenc vezette párt üdvözli Szilágyi Szabolcs csatlakozását a DK frakciócsoportjához: „Szabolcs tíz éve elszántan dolgozik Miskolc jobbá tételéért, egyéni választókörzetében. Az Avason kitartóan és hatékonyan képviseli az ott élők problémáit, küzd és harcol azért, hogy Miskolcnak ez a városrésze élhető, fejlődő, összetartó közösséggé váljon. Büszkék vagyunk rá, hogy ezt a jövőben a DK frakciócsoportjában teszi" – közölte a DK.

Ahogy a Hírklikk is megírta, a közelmúltban Stummer János, a Jobbik volt alelnöke lépett be a Momentumba. Az ő indoka az volt, hogy úgy látja, „a Momentumban megértették, hogy ennek az országnak a jelenéről és jövőjéről csak őszintén lehet és érdemes beszélni”.

Forrás: hirklikk.hu