Újabb vezető lépett ki a Kétfarkú Kutyapártból

2024. március 13. 08:35 2024. márc. 13. 08:35

Gráf Tamás országos hálózatfejlesztő után Tarcsay Tibor helyi szervező is kilépett a Magyar Kétfarkú Kutyapártból (MKKP).

Tarcsay azt írta bejegyzésében, hogy a párt 2019 óta ugyanazon ment keresztül, mint a magyar társadalom évszázadok óta. Rengeteg destruktív sértődöttséget képviselő ember csatlakozott a párthoz. „Nagyon sokan lettek, akik ezt a végtelenül monomán és depressziósan destruktív puzsér-schiffer-hont-varoufakis-corbyn-mélenchon vonalat nyomják."

Tarcsay szerint az MKKP kezdetben példásan csinálta a viccpártiságot, 2019 után viszont ebből fásult szarkazmus lett, a saját útkeresést pedig mások kultúrfölényből történő fikázása vette át. A tagság eközben egy direkt szűken tartott, javarészt anonim kör maradt, amit számon sem lehet kérni – idézi a bejegyzést a 444.

Tarcsay nevetségesnek tartja, hogy az MKKP senkivel sem hajlandó együttműködni, „kivéve a pártnak randomra szimpatikus emberekkel. Karácsony Gergelyt pedig olyan emberek fikázzák, akiknek teszveszvárosban eligazodni is megugorhatatlan kihívást jelent."

Szerinte 2019 után kiderült, hogy egy nem NER-es országban az MKKP-nak szűk piaci szegmens jut. Nem véletlen, hogy az „úgy-ahogy vagy jól működő ellenzéki/civil kerületekben vagy városokban nincs vagy alig van jelen a párt."

Az MKKP-ra jelenlegi formájában azért szavaznak az emberek, hogy belerúgjanak a többi pártba. Ez pedig odavezetett, hogy már az MKKP is bele akar rúgni más pártokba, ahelyett, hogy egyszerűen jobb lenne náluk. Tarcsay szerint „épp ezáltal lesz ugyanolyan hitvány, mint a többi párt."

A lap emlékeztet: az MKKP sűrű napokon van túl. Kovács Gergely szombaton bejelentette, hogy a párt nem indul a XII. kerületi ellenzéki előválasztáson, majd a másik társelnökkel, Döme Zsuzsannával együtt vasárnap lemondott. A tagság azonban hétfő este bizalmat szavazott nekik, és a hegyvidéki előválasztásnak is zöld lámpát adott.

Forrás: hirklikk.hu