Varga Judit hosszú csend után kapcsolati erőszakról szóló filmet osztott meg a Facebookon, Magyar Péter reagált rá

2024. március 18. 09:05 2024. márc. 18. 09:05

A Facebookon üzenget egymásnak Varga Judit volt igazságügyi miniszter és ex-férje, a politikusi babérokra törő Magyar Péter.

Hallod-e te Rogán Antal?! Tényleg azt gondolod, hogy ha a suttogó propaganda azt terjeszti, hogy többször megvertem a gyermekeim anyját és többször rendőrt kellett hívni hozzánk, akkor ezzel eltántorítasz minket attól, hogy tégláról téglára visszavegyük a hazánkat? – írta ki Facebookjára Magyar Péter vasárnap este, azt is bejelentve, hogy amennyiben bármely sajtóorgánum, vagy más jogi személy, vagy akár magánszemély ilyen állítást megfogalmaz, akkor azokkal szemben egyenként büntetőeljárást kezdeményez.

A poszt megjelenése után nem sokkal volt felesége, Varga Judit is posztolt a Facebookon – szúrta ki a 24.hu. A volt igazságügyi miniszter az Ökomenikus Segélyszervezet kapcsolati erőszak elleni filmjét osztotta meg. Az Elfelejtett tejföl című rövidfilmben Balsai Móni és Thuróczy Szabolcs szerepel. Varga a filmhez egyetlen mondatot mellékelt: mindig van kiút.


 

Varga posztjára Magyar szinte azonnal válaszolt: azt írta, hogy rossz házasságban éltek ugyan, de eddig mégis védte volt feleségét az ország előtt, és most nem tudja, mivel zsarolják.