A Cserző köz burkolatának javítása következik a Vince utca rekonstrukciójának részeként

2024. október 2. 14:47 2024. okt. 2. 14:47

2024. október 3-án, csütörtökön és október 4-én, pénteken 7 és 17 óra között teljes szélességében lezárják a Cserző közt a Tettye utca és a Vince utca között. Csütörtökön az útburkolat marása zajlik, majd pénteken az aszfalt kopóréteg beépítése. A lezárás idején a Vince utca kétirányú forgalmú lesz és csak az Ágota utca felől lesz megközelíthető, illetve a Vince utcát az Ágota utca felé lehet majd elhagyni az említett két napon.

Október 3-án, csütörtökön és október 4-én, pénteken 7 és 17 óra között teljes szélességében lezárják a Cserző közt a Tettye utca és a Vince utca közötti szakaszon. Csütörtökön az útburkolat marását végzik, pénteken pedig az aszfalt kopóréteg kerül beépítésre. A lezárás ideje alatt a Vince utca kétirányú lesz, és csak az Ágota utca felől lesz megközelíthető. A Vince utcát is az Ágota utca irányába lehet elhagyni a munkálatok idején.

A Vince utcában október harmadikán még burkolattisztítási munkát végeznek, de a munkaterület mellett a forgalom mindkét irányba biztosítva lesz.

Mindkét munka befejezését követően 2024. október 7-én, hétfőtől a Tettye utcában és a Cserző közben kétirányú forgalmi rend lesz érvényben, a Vince utcában pedig délről északi irányba, azaz az Ágota utca felől a Cserző köz irányába egyirányú forgalmi rend lép életbe.

 

Forrás: Biokom