A Mohácsi Rendőrkapitányság vezetője a pécsi karambol áldozata

2021. január 15. 09:15 2021. jan. 15. 09:15

Halálos közlekedési balesettel indult a reggel Pécsett, úgy tudjuk a tragédia áldozata a Mohácsi Rendőrkapitányság vezetője.

Eddig tisztázatlan okból és körülmények között összeütközött két személygépkocsi 2021. január 15-én 7 óra 30 perc körül Pécsett, a Nyugati Ipari úton.

Az elsődleges adatok alapján a baleset során az egyik autó sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, továbbá egy személy megsérült.

A helyszínelés idejére a balesettel érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben, írja a Police. 

FRISSÍTÉS! 

A Pécsma úgy tudja, hogy a Mohácsi Rendőrkapitányság vezetője a halálos áldozat, aki szolgálati Skodájával ütközött egy BMW-vel.

Információnk szerint dr. Páter Attila r. alezredes lehet a baleset áldozata. A tragédiával kapcsolatban lapunk kereste a Mohácsi Rendőrkapitányáságot, cikkünk megjelenéséig azonban nem kaptunk megerősítő információkat. Amennyiben ez megtörténik úgy frissítjük írásunkat.

Mint ahogyan arról korábban a Pécsi STOP is beszámolt  dr. Páter Attila 2020. január 16-a óta töltötte be a vezetői pozíciót a mohácsi kapitányságon, kinevezésére akkor került sor, amikor fél év után tavaly leváltották a siklósi kapitányt, akinek a helyére Mohácsról került át, dr. Garamvári Gábor rendőr ezredes. A mohácsi kapitányság vezetésével ezt követően bízták meg Pátert. 

Címlapkép: Police