Arcra ejtette a Fidesz Fodor Ibolyát

2017. május 29. 14:08 2017. máj. 29. 14:08

Bár Páva Zsolt javaslatára a Pécsi Értéktár Bizottságba került volna Fodor Ibolya, a helyi Fidesz-frakció nem támogatta a döntést.

Két hete robbant a botránybomba, mikor megírtuk, Fodor Ibolya tag lenne a Pécsi Értéktár Bizottságban, ráadásul Páva Zsolt javasolja.

A botrányairól híres képviselőnő ezzel ismét a média fősodrába került, ráadásul sikerült úgy megnyilatkoznia, hogy amiatt feljelentették.

Hétfő kora délután aztán meglepő közleményt kaptunk a városházától, miszerint a május 30-án ülésező városi közgyűlésen nem kerül napirendre Fodor Ibolya független képviselő bizottsági megbízatása. Idézzük Páva Zsolt polgármester közleményét:

„Fodor Ibolya független képviselő azzal a kéréssel fordult hozzám, hogy az önkormányzat szokásjoga alapján bocsássam szavazásra bizottsági tagságára irányuló kérvényét a közgyűlés előtt.

Ezt kérést a közgyűlési döntés-előkészítő munka során a Fidesz-KDNP frakciója elé tártam, amely úgy határozott, hogy nem fogja támogatni a kérését, így a kérvényt nem javaslom tárgyalni a soron következő közgyűlésen.

Üdvözlettel:

Páva Zsolt, Pécs polgármestere”