Így nem engedtek be minket Orbánhoz a kosárlabda akadémia avatójára - videó

2018. október 11. 10:40 2018. okt. 11. 10:40

Próbálkoztunk, kiderítettünk, regisztrációs kérelmet küldtünk, ám hiába: az ellenzéki sajtót nem engedték a pécsi, magyar és uniós adófizetők pénzéből felhúzott Nemzeti Kosárlabda Akadémiára, amelyet Orbán Viktor avatott fel meghívott potentátok és nyugdíjasok körében. Videó.

Mint azt szerdán a Pécsi STOP kiderítette, tényleg csütörtök reggel (korábbi sajtóhírek még nem voltak biztosak az érkezés pontos időpontjában) jött Orbán Viktor felavatni a pécsi, magyar és uniós adófizetők 2,56 milliárd forintjából felhúzott - és három évet késett - Nemzeti Kosárlabda Akadémiát.

Az eseményről több napja próbáltunk részletesebb információkat megtudni, ám az akadémiát építtető állami cég, a Nemzeti Sportközpontok (NSK) érdemben nem reagált a megkeresésünkre még azután sem, hogy leadtuk a regisztrációt is az átadásra.

Csütörtök délelőtt így stábunk nem, de boldog nyugdíjasok és politikai potentátok bejuthattak az uniós és magyar közpénzből felhúzott akadémiára, hogy megcsodálják azt és Orbán Viktort.

Bejelentkezésünk a helyszínről:

[align="center"][/align]

Szeptember 11-én egyébként Orbán Viktor Strasbourgban még ezt magyarázta az Európai Parlament előtt:

Mi sohasem akarnánk elhallgattatni olyanokat, akik nem értenek egyet velünk

Nagy titokban csak leszervezhették a Rátgéber-akadémia csinnadrattás átadását

Minden jel szerint október 11-én átadják a 2015-re tervezett, de 2018-ra csúszott pécsi Nemzeti Kosárlabda Akadémiát, mely szeptember elseje óta már tesztüzemben működik, de a hivatalos ceremóniával meg kellett várni a fejeseket. Az átadást napok óta nyomozzuk, de semmi választ nem kaptunk, szerda délután viszont már a TEK-esek érkezését várták a helyszínen, akik nem szoktak mindenféle piszlicsáré alkalom miatt felvonulni.