Kiugrott az ablakon egy ember a Krisztina téren

2021. november 16. 18:53 2021. nov. 16. 18:53

Két mentőautó, egy tűzoltó és három rendőrautó is érkezett ma 2 óra magasságában Pécsett, a Krisztina térre. A Pécsi STOP információi szerint az egységek azért vonultak a helyszínre, mert egy ember kiugrott az ablakon.

A Pécsen Hallottam facebookos csoportban az eset kapcsán azt írják, hogy az illető nem halt meg a helyszínen, ugyanis a bokrokra zuhant, az állapotáról azóta nem tudni többet. 

Lapunk kereste a rendőrséget a tragikus eset kapcsán, akik válaszukban elmondták, hogy részükről csak egy biztonsági intézkedés történt, annyit azonban hozzátettek, hogy egy hölgyről van szó, akinek az állapotáról a mentőszolgálat tud bővebb tájékoztatást adni. 

Az ügy kapcsán felkerestük a mentőszolgálatot is, akik válaszukban elmondták: "A helyszínre riasztott mentőegység egy 30 év körüli nőt szállított ellátást követően, súlyos sérülésekkel kórházba." 

Frissítés! 

Egy, a lapunkat megkereső, névtelenségét kérő informátor elmondta: a nő azért akarta eldobni magától az életét, mert állítólag nem akart bevonulni a pszichiátriára. 

Ha segítség kell

Ha úgy érzed, hogy segítségre lenne szükséged, tárcsázd a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Címlapkép: Illusztráció, police.hu.