Nevetség tárgyává vált, megalázta magát a fideszes képviselő a pécsi közgyűlésen

2023. február 22. 17:10 2023. feb. 22. 17:10

Barkóczi Csaba, a pécsi Fidesz képviselője a keddi maratoni közgyűlésen kért szót a 26. napirendi pontnál, ahol módosítót indítványt nyújtott be, hogy a közterület-felügyelet kapja meg inkább a polgármester autóját az előterjesztésben szereplő Suzuki Vitara helyett. A közgyűlésen azonban hatalmas nevetés tört ki, mert úgy tűnik nem olvasta el az előterjesztésben, hogy nem a városban járőrözőknek, hanem a mezei őröknek van szüksége autóra. Lássuk be, földes úton, sárban nem éppen a polgármester szolgálati autója a legmegfelelőbb választás.

Nagyon úgy tűnik, hogy Barkóczi Csaba vagy nem olvasta el részletesen az előterjesztést, vagy csak szimplán nagyon frappáns és egyedi odaszúrásnak találta, ha azt kéri a polgármestertől, hogy járjon ő a SUV Vitarával, a közterület-felügyeletnek pedig adják át az ő Skoda SuperB szolgálati autóját. A képviselő valószínüleg nem vette, észre, hogy mire is szeretné a városi szervezet használni a gépjárműt.  

Ruzsa Csaba, Pécs alpolgármestere azonban felhívta a nagyotmondó fideszes képviselő figyelmét egy fontos szempontra, amikor is hatalmas nevetés tört ki a közgyűlési teremben, ami a felvételbe is behallatszott.

 

 

Kapcsolódó: Hangosan kinevették Kővárit a pécsi közgyűlésen