Pécs Jövője Frakciószövetség: A fideszes rinocéroszbőr

2023. szeptember 8. 09:44 2023. szept. 8. 09:44

A Pécs Jövője Frakciószövetség sajtóközleményben reagált az elmúlt napok fideszes ámokfutására.

A sajtóközlemény:

Tisztelt Csizmadia Péter, Kővári János és Barkóczi Csaba! Tisztelt fideszes képviselő urak!

Egyszerűen nem találjuk a szavakat arra, hogy Önök mennyire vastag politikai bőrt viselnek. 

 

Önök az elmúlt napokban elképesztően arcátlan módon, egymást túllicitálva tettek a szakmaiságot és a közgazdaságtudomány alapjait teljes mértékben nélkülöző javaslatokat a pécsi tömegközlekedéssel kapcsolatban. 
 

Ahogy mondani szokták: senki nem annyira szegény, hogy ígérni ne tudna. 
 

Önöknek nagyon szelektív a politikai memóriájuk, hiszen ezen javaslataikra, mint minden másra, egészen pontosan 10 évük lett volna városvezetőként. Pontosan ennyit, 10 évet áldoztak fel az életükből a pécsiek az Önök ”szakértelmére”, aminek a kárát a mai napig issza Pécs városa.
 

Láttuk, hogy mi lett a hozzá nem értő, semmittevő, arrogáns ügyködésükből: gazdasági és morális csőd, büntetőügyek garmadája, milliárdos értéket meghaladó ügyvédi díjak, Pécs történelmében példátlan módon csődgondnokok a városházán és a fideszes polgármester kiskorúsítása. 
 

Egy egész könyvet tele lehetne írni az egy évtizedes ténykedésükből ”Hogyan ne vezess egy várost”címmel. 
 

De, ha már Tüke Busz, akkor mindjárt kezdhetnék a javaslataikat azzal, hogy elkezdik talicskával visszatolni a város kasszájába azt a több mint 600 millió forintot, amennyivel túlárazva vásárolták a használt Volvo-buszokat.
 

Önök városvezetőként a 10 évük alatt csődbe vitték Pécs városát. Nem gondoljuk, hogy pont Önöknek kellene gazdasági tanácsokat megfogalmazni. 
 

A pécsiek határozottan kinyilvánították erről a fideszes szakmai dilettantizmusról 2019-ben a véleményüket, és azt mondták az Önök által vezetett fideszes brigádnak, hogy ELÉG VOLT! Nem kérnek ebből többet a pécsiek!
 

Tudjuk, hogy nehéz Önöknek a pécsiek érdekeit a sajátjuk és a pártérdekük elé helyezni, de egyszer végre megpróbálhatnák. Meglátják, nem is olyan rossz érzés ez.


Forrás: Pécs Jövője Frakciószövetség