"Péterffy-irtásokkal" sírta tele az internetet a Fidelitas

2019. szeptember 16. 14:39 2019. szept. 16. 14:39

"Pécs nem kér az erdőégetőből" kezdetű sajtóközleményt adott ki a Fidelitas hétfőn, melyben a kormányoldali kurzusnak szervilisen megfelelve próbálják karaktergyilkolni Péterffy Attilát, a Mindenki Pécsért Egyesület független polgármesterjelöltjét, a Pécsi Hőerőmű volt vezetőjét, egyúttal bejelenti, tájékoztató kampányt indít, de hogy milyet, arról nem szólnak.

A közlemény minden szava közkincs, ide is másoljuk, előljáróban azonban megjegyezzük, az ekézett "erdőégető" nemrég egy tényektől hemzsegő sajtótájékoztatót tartott, ahol többek között elmondta, miként is csökkent pont az ő regnálása alatt a hengeresfa-felhasználás. 

És most az MTI Országos Sajtószolgálatának felületén közölt kommüniké:

"Pécs nem kér az erdőégetőből! Felháborító, hogy a Gyurcsány-párt és csatlósai egy erdőégetőt szabadítanának Pécs városára és polgáraira. A város érdekében tájékoztató kampányt indítunk, hogy az emberek megtudják az igazságot a balliberálisok jelöltjéről.

    Mindannyian emlékszünk azokra az időkre, amikor több millió tonna egészséges fát irtottak ki a Mecsek erdeiben. A fákat pedig Gyurcsány helyi emberének, Péterffy Attilának a közbenjárásával a Pécsi Hőerőmű kazánjaiban égették el. A tarra vágott erdőrészek, facsonkok arról árulkodnak, hogy a Mecsek a mai napig nem heverte ki a Péterffy vezetése alatt történt pusztítást. Nem véletlenül nevezik a helyiek ezeket a környezeti sebeket "Péterffy-irtásoknak“. 

A multikat kiszolgáló, a környezetvédő civileket félrelökő Péterffy "Erdőégető“ Attila most a pécsiek bizalmát kéri. Miközben Pécs felvirágoztatásáról szónokol, valójában Gyurcsány Ferenc és a várost tönkretevő baloldal érdekeit szolgálja. Ugyanolyan pusztítást végezne városvezetőként is, mint a Mecsekben. Október 13-án nemet kell mondanunk erre! A pécsieknek jogukban áll tudni, ki és milyen tetteket követően kérné bizalmukat!"

Annak kapcsán, hogy mikor indul ez a tájékoztató kampány, és pontosan hogyan is kell elképzelni, a Fidelitashoz fordultunk. Amint többet tudunk, közöljük.

Ui.: mint kiderült, a Fidelitas sajtótájékoztatót tartott a témában, ahová valamiért szerkesztőségünket nem hívták.

 Böröcz László fideszes országgyűlési képviselő, a párt ifjúsági társszervezete, a Fidelitas elnöke sajtótájékoztatót tart Péterffy Attila ellenzéki polgármesterjelöltről a Mecsekben, Pécs közelében 2019. szeptember 16-án. MTI/Sóki Tamás


 

Forrás: Pécsi STOP