Számos helyen távolították el a graffitiket, matricákat a BIOKOM munkatársai

2024. április 17. 08:54 2024. ápr. 17. 08:54

Mára sajnos általános jelenség, hogy a településeken számos helyen találkozhatunk graffitivel, matricákkal, melyek csúfítják a városképet - hívja fel a figyelmet sajtóközleményében a Biokom Nkft.

A BIOKOM NKft. munkatársai folyamatosan azon dolgoznak, hogy a jelenséget visszaszorítsák, az elmúlt napok során a belvárosban számos graffitit és matricát távolítottak el, míg korábban a Tettye környékét tisztították meg. Kollégáink a köztéri bútorokon, lámpaoszlopokon, táblákon, parkoló automatákon és egyéb városi eszközökön végezték el a graffiti-mentesítést és a matricák eltávolítását.

Az önkormányzat és a városüzemeltetési társaság elkötelezett amellett, hogy városunkat tisztábbá, élhetőbbé és vonzóbbá tegye mind a helyi lakosok, mind a látogatók számára. Sajnos azonban olyan is előfordul, hogy a megtisztított helyeken pár napon belül ismét megjelennek a matricák, vagy firkák, ezért kérjük a városlakók együttműködését is a közterületeink megóvásában.

Ha graffiti-szennyeződést vagy illegálisan elhelyezett matricákat észlelnek, jelezzék a Pécsi Közterület-felügyelet vagy a Rendőrség munkatársainak.

 

Forrás: Biokom Nkft.