Trombitás Kristóf, a Megafon pécsi propagandistája egy videóban a lebukása előtt kisnyilasnak nevezte a karlendítőket.

2023. május 19. 13:00 2023. máj. 19. 13:00

A következő videót találta a media1.hu a PestiSrácok publicistájáról, Trombitás Kristófról, a Megafon nevű Fidesz-közeli propagandaközpont támogatottjának nyilvános Facebook-oldalán. Az ominózus felvételt 2022. március 17-én tette közzé. A bizonyíték esetleges eltávolításától tartva a hírportál lementette és a YouTube csatornájára is feltöltötte a videót. Íme: 

 

 

A videó még tavaly készült, mielőtt még Gulyás Balázs újságíró egy képhez jutott, amelyről több módon is bebizonyosodott, hogy Trombitás látható rajta, ahogy olyan karlendítést végez, amely hasonlít a náci népirtó, Hitler és követői által elkövetett, több millió ember halálához vezető Holokauszt idején alkalmazott mozdulathoz.

 

 

Mint arról már korábban beszámoltunk, Bogos Csaba, szerkesztőségünk újságírója kiderítette, hogy a napokban Trombitás Kristóf megafonos fideszes propagandistáról megjelent náci karlendítős fotón tényleg Trombitás látható. Íme a bizonyíték újból: 

 

 

Efféle karlendítéseket a náci német népirtót, Hitlert és az SS-t üdvözítő személyek végeztek korábban.

Holokauszt Emlékközpont weboldala szerint az európai zsidó holokauszt áldozatainak számát a különféle becslések 5 és 6 millió közé teszik. Körülbelül minden tizedik, a Holokauszt idején meggyilkolt áldozat magyarországi zsidó volt, számuk 500 és 600 ezer fő közöttire tehető.

A zsidókon kívül a nácik és szövetségeseik százezrével ölték meg a cigányokat, fizikai és szellemi fogyatékosokat, továbbá a homoszexuálisokat, kisegyházak (például a Jehova Tanúi) tagjait, hadifoglyokat, valamint a rendszer politikai ellenfeleit (baloldaliakat és más ellenállókat) - írja a Média1.

 

Trombitást Kristófot szerkesztőségünk hiába kereste kérdésekkel, egyenlőre semmilyen választ nem kaptunk, úgy ahogyan Gulyás Balázs se. 

 

Pécsi fideszes képviselőket viszont sikerült elkapnunk, erről videó is készült: