Vári Attilát kérdeztük a Bánki testvérével közös cégéről - de sikerült?

2019. szeptember 2. 08:13 2019. szept. 2. 08:13

Személyesen próbáltuk megtudni Vári Attilától, a Fidesz pécsi polgármesterjelöltjétől, hogy ha már a cégjegyzék azt mutatja, van-e közös cége Bánki Erik testvérével, a városvezető ambíciókat dédelgető olimpikon azonban nem bizonyult túl közlékenynek.

Arról, hogy Vári Attilának közös cége van Bánki Erik testvérével (egyes források szerint féltestvérével, mindenesetre ugyanúgy hívják az édesanyjukat), szombat este cikkeztünk. Írtunk arról is, hogy az ügyvédet, aki üzlettársa a szóban forgó kft.-ben, közben abból a kormányzati adományból is foglalkoztatja Vári az általa vezetett PSN Zrt.-nél, amit tavasszal a propagandamédia szerint a csodás vezető a pécsi gyereksportra lobbizott ki.

Mivel Vári Attila nem válaszol a sajtómegkereséseinkre, legyen szó az általa hirdetett konzultációról, annak költségeiről, vagy akár Kenderesi Tamásról, szombaton, egy nyilvános rendezvényen szegezte neki kollégánk a kérdéseket. Mutatjuk a „választ” és a nyolcadik másodpercnél Vári Attila megmentésére siető Hoppál Pétert:

Forrás: Pécsi STOP