Tíz napja nincs meg a sánta - vagy kamusánta - bankrabló

2019. november 29. 12:30 2019. nov. 29. 12:30

Egyelőre még keresik azt a férfit, aki november 19-én rabolt ki egy pénzintézetet a Komlói út elején, sajtóhírek szerint hárommillió forintot zsákmányolt egy papírlappal, ráadásul sántított.

A rablás pontosan tíz napja, késő délelőtt történt, a férfi szájmaszkot viselt, a rendőrség tájékoztatása szerint fegyver helyett viszont egy papírlapot lobogtatott, melyen az állt, fegyver van nála, és kéri a pénzt. Meg is kapta, a Bama.hu úgy értesült, hárommillió forintot vihetett ki a pénzintézetből.

Azt is írták, hogy az elkövető befelé még sántított, kifelé viszont már nem, eléggé sietősen távozott. Az eset során senki sem sérült meg.A rendőrök nagy erőkkel kezdték el keresni a rablót, még az autókba is benéztek, de nem találták meg

A rablónak még mindig nincs nyoma - tájékoztatta lapunkat pénteken a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság. A 60-65 év körüli férfit továbbra is keresik, mást a nyomozásra való tekintettel nem közöltek. Azt sem tudni így, hogy készült-e videofelvétel a rablásról, az ügyben egyelőre nyomravezetői díjat sem tűztek ki.

Forrás: Pécsi STOP