Ezek közül is válogathat Hoppál Péter szlogent

2023. június 9. 14:44 2023. jún. 9. 14:44

A Pécsi STOP szerkesztősége nemrég kezdett keresésbe, hogy megtalálja azt az új szlogent, amivel segíteni tudna Hoppál Péternek. Az országgyűlési képviselő kreativitása annyira megcsappant ugyanis, hogy Péterffy Attila elhíresült szlogenjét nemes egyszerűséggel ellopta. Most azonban könnyedén véget vethet a más tollával való ékeskedésnek, hiszen olvasóink remek ötletekkel találtak meg minket a kommentszekcióban.

Korábban beszámoltunk arról, hogy Hoppál Péternek keresünk szlogent, ami páratlan összefogásra késztette a pécsieket és rengetegen ötleteltek, hogy hogyan tudnának segíteni a bajba jutott, ötlettelen képviselőn. A megélhetési szlogenbűnöző helyzete egyszerű, ugyanis ha olvassa a kommenteket, gyakorlatilag végeláthatatlan mennyiségű jelmondat közül válogathat, amit ezúton is nagyon köszönünk olvasóinknak!

Akadt olyan, aki az egyszerűség és az átláthatóság jegyében Hoppál Péterről szóló emojikkal fejezte ki a véleményét, de olyan is van, aki a klasszikus, összeszedett, jól rímelő szlogent választotta. Természetesen felbukkantak olyanok is, akik Hoppál korábbi baklövéseit gyűjtötték csokorba és kissé ironikus formában ötleteltek.

A legjobbakat szerkesztőségünk szakmai zsűrije állította össze, közjegyző jelenlétében. Reméljük ezek közül néhányat viszontlátunk majd Hoppál Péter Facebook posztjainál, akárcsak hashtag formátumban is. Íme a legötletesebbek:

 

A továbbiakban szavazást indítunk az eddig beérkezett pályamunkákra. Ha Önnek jobban tetszik valamelyik a többinél, akkor írjak meg nekünk kommentben, hogy melyik!

Sőt, mi több! A pályázat beadási határidejét sem zárjuk le, így még fogadjuk a legújabb ötleteket is, melyek szintén bekerülhetnek a legjobbak közé! Ha szeretné a Hoppál Péternek szánt szlogenjét benevezni, azt is írja meg nekünk kommentben, vagy a szerkesztoseg@pecsistop.hu címre!

#Pécs_is_ég_Hoppál_miatt