Karácsony bejelentése után hamar megindult a Fidesznél a gyurcsányozás - Hoppál Péter is egy nagyon kifinomult elmélettel állt elő

2021. május 15. 16:15 2021. máj. 15. 16:15

Mint ahogyan azt a Pécsi STOP is megírta Karácsony Gergely ma délelőtt hivatalosan is elfogadta a Párbeszéd felkérését és bejelentette, hogy ringbe száll az ellenzéki előválasztáson, mint miniszterelnök-jelölt. 

Karácsony egészen gyermekkora színhelyéig Nyírtassig ment vissza, élő bejelentkezésében innen beszélt arról, hogy célja, újra egyesíteni Magyarországot. Budapest főpolgármestere azt is elárulta döntését hosszas töprengés előzte meg, ám végül arra jutott, hogy az ország most bizony nagy bajban van, a sok baj közül pedig a legfontosabb talán az, hogy Magyarországot egyre kevésbé érezzük a közös hazánknak. A Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod!  

Persze Karácsony bejelentését nem hagyta szó nélkül a Fidesz, ugyanis a bejelentést követően szinte kapásból elkezdtek "gyurcsányozni". Gyakorlatilag kijelentették, hogy Karácsony Gergely valójában Gyurcsány Ferenc...

A Fidesz meggyőződése ugyanis, hogy a háttérből Gyurcsány mozgatja a szálakat, Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke és a Fidesz pártigazgatója is ezt gondolja, véleménye szerint az előválasztás rendezője Gyurcsány Ferenc, a miniszterelnök-jelöltek pedig csupán csak statiszták. 

Hasonló gondolatmenet által vezérelve tehette ki posztját a "mi" Hoppál Péterünk is, aki közösségi oldalán már két egész bejegyzést is szentelt a témának. 

Ez is érdekelhet: Leleplezés: Kamuprofilokkal örvendeztetik a PTE modellváltását a Pécs Aktuál komment harcosai

Hoppál gyakorlatilag azt írja, hogy Gyurcsány indítja Karácsonyt miniszterelnök-jelöltnek az előválasztáson, illetve azt írja " Feri embere egészen Nyírtassig kerékpározott a pesti belvarosból, hogy igazi vidékinek tűnjön." Továbbá meggyőződése, hogy Karácsony csak végrehajtja Gyurcsány utasításait. 

Persze az elmélet szerint Gyurcsány Karácsonyt IS indítja, ugye Dobrev Klára mellett, aki persze Gyurcsány felesége. Karácsonyra azonban azért van szükség, mert a közvéleménykutatások szerint kiemelten népszerű, vagyis a főgonosz Feri bebiztosítja magát, ha netán az "asszony" bukna. Legalábbis ez a rendkívül összetett, alapos logikával bíró, rettenetesen kifinomult elmélet ezt próbálja erőteljesen sugallni. 

Mutatnánk: 


Egy másik posztjában pedig a Fidesz egy délelőtti videóját osztotta meg, amiben egész konkrétan arról van szó, hogy a Gyurcsány show most indult el. Ennek főszereplője természetesen Gyurcsány, a további szereplők pedig: Karácsony „a balfér haver”, Dobrev Klára a „feleség”, a Jakab Péter a legnagyobb ellenségből „legjobb barátként” tér vissza. A videóban nyilván feltűnik Soros György is, mint producer. 

Persze most mondhatnánk, hogy a Fidesz kommunikációján meglepődtünk, de valójában ez egész előre kiszámítható volt. Várható volt ugyanis, hogy a kormány nagyon komoly reményeket táplál az ipari mennyiségű gyurcsányozás kapcsán, hiszen gondoljunk csak bele: ő maga a főgonosz, az oltásellenes baloldal megtestesült ördöge, a vezér, a mindenekkel felett álló főszereplő, aki folyamatosan mozgatja a szálakat. Legalábbis a Fidesz szerint, ám a stratégia azért jól átgondolt, hiszen az egésznek a lényege nem más, mint az, hogy a 2022-es választást ne tudják Orbánról szóló népszavazássá tenni, így nagyon kifinomult módon arcot adnak a főellenségnek. A Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod!  

Szerző: Pécsi STOP