Orbán: a vírussal szemben egyedül az oltás jelent védelmet

2021. június 18. 08:36 2021. jún. 18. 08:36

A vírussal szemben egyedül az oltás jelent védelmet, aki beoltatja magát védett, aki nem, potenciális beteg - jelentette ki Orbán Viktor a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában pénteken.

A kormányfő azt mondta, Magyarországnak az oltások tekintetében másfél, két hónapnyi előnye van az Európai Unió összes többi országával szemben, "mert hamarabb szereztünk vakcinát, és gyorsabban oltottunk". Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod!  

Hozzátette: az élet újraindításában is az elsők között vagyunk. A miniszterelnök úgy fogalmazott, nagyon aggasztja azonban, hogy van hárommillió ember, aki nem oltatta be magát.

Ez is érdekelhet: Súlyosan diszkriminatív: A Pécsi STOP is aggályát fejezi ki a kedden elfogadott homofób jogszabályi változásokkal kapcsolatosan

    

Aki nincs beoltva, azt meg fogja találni a vírus, "van potenciálisan hárommillió beteg emberünk" - hangsúlyozta Orbán Viktor, és arra kért mindenkit, "ne üljön föl a szép nyári hangulatnak", aki nem oltotta be magát, az regisztráljon és oltassa be magát.

Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod!   

Forrás: MTI