Orbán öccse szerint a Rogán-féle titkosszolgálat anyagokat szivárogtat ki Magyar Péternek

2024. szeptember 27. 22:11 2024. szept. 27. 22:11

Egy exkluzív hangfelvétel került a Kuruc.info birtokába, amelyen Orbán Viktor öccse a Miniszterelnöki Kabinetirodában panaszkodik arról, hogy kormányzati fenyegetést kapott: ha összetűzésbe kerül Rogán Antal vagy Pintér Sándor embereivel, a Duna mélyén köthet ki. A miniszterelnöki biztos, Héjj Dávid, zsidó származására hivatkozva próbálta enyhíteni a helyzetet, de Orbán Áron kifogásolta, hogy Rogán köre „kiütötte” Novák Katalint, és most Szijjártóra készülnek.

A beszélgetésre 2024. május 23-án került sor, amikor Orbán Áron, egy jogászt kísérve, elment a Miniszterelnöki Kabinetirodába, hogy Héjj Dáviddal találkozzon, aki Orbán Viktor személyi titkára, és kormányzati egyeztetéseket koordinál. Héjj a találkozón Orbán Áron és Balogh Radosztina, egy bolgár származású üzletasszony közötti konfliktusra terelte a szót. Balogh, aki Rogán Antal egykori évfolyamtársa volt a Corvinus Egyetemen, a letelepedési kötvénybotrány révén vált ismertté. Héjj figyelmeztette Orbán Áront, hogy ne álljon szembe Baloghal, mivel rendkívül veszélyes személy, és aki megpróbálja, annak a Duna fenekén lehet a helye. Hozzátette, hogy Balogh Radosztina Pintér Sándor embere, nem pedig Rogáné.

A hangfelvételt ezen a linken lehet meghallgatni.

A beszélgetés után Orbán Áron értesítette az Alkotmányvédelmi Hivatalt, de nem történt intézkedés. Még Orbán Viktor is tudomást szerzett az esetről, de Héjj letagadta, hogy találkozott volna Orbán Áronnal. Egy héttel később Orbán Áron ismét felkereste Héjj Dávidot, hogy tisztázzák a fenyegetéseket – ezt Orbán Viktor kérésére tette. A felvételen hallható, hogy Héjj ismét emlékeztette Orbánt, hogy „aki hozzá akar érni Balogh Radosztinához, az a Dunában végzi”, majd megkérdezte, mi köze van Orbán Áronnak Baloghhoz.

Orbán Áron a felvételen azt is állította, hogy egy embercsempész banda fenyegeti börtönnel, és ebben Balogh Radosztina, Magyar Levente, valamint több más diplomata is érintett. Orbán Áron szerint Rogán köre most Szijjártóra összpontosít, és titkosszolgálati dokumentumokat szivárogtat ki. A felvételen Héjj Dávid zsidó származására hivatkozva próbálta elhárítani a Dunába fulladásra tett megjegyzését.

A beszélgetés során Orbán Áron szerint Rogán Antal köre és Balogh Radosztina egy vietnámi bevándorlási hálózatot irányít, amely havonta több száz vietnámit hoz be az országba, akik utána továbbmennek más országokba.

 

 

 

Forrás: kuruc.info