A családbarát szemléletet követi a BIOKOM NKft. is

2022. június 24. 09:37 2022. jún. 24. 09:37

Családbarát Munkahely címet kapott a BIOKOM NKft., amely fontos visszajelzés arra vonatkozóan, hogy társaságunk számos intézkedéssel segíti a munka és magánélet közti egyensúly megteremtését dolgozói számára.

A munka és a magánélet közti egyensúly megteremtése olykor nem egyszerű a mai rohanó világban. Szerencsére egyre több vállalat ismeri fel, hogy dolgozói kiegyensúlyozottsága nélkül az adott cég sem lehet igazán sikeres, éppen ezért számos családbarát intézkedést vezetnek be.

A BIOKOM NKft.-nél is ezt a szemléletet követik, és ez irányú törekvéseik most komoly elismerésben részesültek. A Családbarát Magyarország Központ ugyanis a városüzemeltetési társaságnak Családbarát Munkahely címet adott.

– Fontosnak tartjuk, hogy munkavállalóink minél több időt tudjanak eltölteni családjukkal, így segítve azt, hogy kialakuljon a munka és magánélet közti egyensúly – hangsúlyozta Meixner Barna, a BIOKOM NKft. ügyvezető igazgatója. – A családokat támogató intézkedéseink között szerepel többek között, hogy rugalmas munkaidőben, igény esetén akár részmunkaidőben is foglalkoztatni tudjuk dolgozóinkat, hogy a munka mellett is el tudják látni magánéleti teendőiket. Emellett családi napokat, sportnapokat, ünnepségeket szervezünk kollégáink és családtagjaik részére. Ezek a kikapcsolódási lehetőségek szintén elősegítik, hogy minőségi időt töltsenek el együtt a szülők és a gyermekek. A béren kívüli juttatási elemeink ugyancsak biztosítják a családoknak a különféle szabadidős tevékenységekhez való hozzáférést.

A BIOKOM NKft. célul tűzte ki, hogy egy olyan munkahely legyen, ahol jó dolgozni, ahol megfelelő munkahelyi légkör fogadja nap mint nap a kollégákat. A családbarát szemléleten túl ezt segítik a munkavállalóknak biztosított képzési, fejlődési, előrelépési lehetőségek is, amelyekért a társaság 2021-ben szintén kapott elismerést. Akkor „Az év felelős foglalkoztatója” ezüst fokozatú minősítést vehették át visszajelzésként arra, hogy értékként kezelik munkavállalóikat, és biztos hátteret nyújtanak nekik a nehéz mindennapokban.