Az MSZP Péterffy Attila polgármestert támogatja a 2024-es önkormányzati választásokon

2023. február 2. 12:45 2023. feb. 2. 12:45

A Magyar Szocialista Párt véleménye, hogy Péterffy Attila kiválóan vezeti városunkat, ezért Kunhalmi Ágnes pártelnök, Csaba István megyei elnök, illetve Kaposi Levente városi elnök is támogatásukról biztosították a polgármestert.

A nemrégiben megjelent videóban Kunhalmi Ágnes beszélt elsőként:

"Az elmúlt időszakban az MSZP azt tapasztalta, hogy Pécs város vezetése és polgármestere mindent megtett annak érdekében, hogy a sanyarú kormányzati körülmények mellett is a pécsi lakosság ne érezze magát elhagyatottnak. A törődés, a szociális biztonság jellemzi elsősorban a városvezetésnek a munkáját. Mi, MSZP-sek a bizalmunkat helyezzük Péterffy Attilába továbbra is, én arra kérem a pécsieket, a pécsi baloldali szavazókat és MSZP-szavazókat, hogy a következő választáson is addig is teljes szívvel és mellszélességgel támogassák polgármester urat abban, hogy folytatni tudja a munkáját."

Kunhalmi Ágnes, társelnök a későbbiekben hozzátette, hogy a kormánynak nem pénzt kéne elvonni az önkormányzatoktól, sokkal inkább támogatni őket, hiszen a polgármesterek, önkormányzati képviselők állnak közelebb az emberekhez, nem az országgyűlési képviselők. 

Péterffy Attila megköszönte a támogatást, majd elmondta:

"Pécsett egy nagyon széles politikai koalíció kapott bizalmat a pécsi választóktól. Ahogy talán emlékeznek rá, Pécsen egy morális és egy gazdasági csődből kellett, hogy kivezessük a várost. Nagyon bízom abban, hogy a pécsiek látják az eredményeinket, a közös eredményeinket."

Pécs polgármestere nagyon bízik abban, hogy többek között az MSZP támogatásával sikerül újra megnyerni a választást 2024 májusában és továbbra is segíteni tudják a pécsieket.

Péterffy Attila, Pécs polgármestere a hivatalos Facebook-oldalán megköszönte a párt támogatását és így fogalmazott:

Épül a szövetség!

Az ellenzéki pártok közül elsőként a Magyar Szocialista Párt biztosított nyilvánosan arról, hogy a 2024-es önkormányzati választásokon újra támogatja indulásom a polgármesteri székért. Ezt csütörtökön Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke jelentette be Pécsett.

Örömmel tölt el, hogy a pécsiekért végzett munkánkat elismerte a párt vezetése, és újra bizalmat szavaz nekünk, a város jelenlegi vezetőinek.

Hiszek abban, hogy 2024-ben hasonlóan erős szövetséggel vághatunk neki a választásoknak, mint 2019-ben. Köszönöm a Magyar Szocialista Pártnak, hogy ezen az úton megtette az első, jelzésértékű lépést.

 

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpeterffyattilapecs%2Fvideos%2F5752920798094877%2F&show_text=false&width=560&t=0" width="560" height="314" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share" allowFullScreen="true"></iframe>

 

Forrás: Facebook