Egres Béla gyógyszere Pestig gurult

2018. február 22. 15:10 2018. feb. 22. 15:10

Valahogy nem szívelheti a pécsi illetőségű Egres Béla a jogaikért kiálló fiatalokat, lapértesülések szerint most katonaviselt emberek ellentüntetésével fenyegeti a pénteki diáktüntetés résztvevőit. Azt tippeljük, az egyszemélyes demokráciairtó sereg olyan nagy veszélyt azért most sem jelent.

Egres legújabb húzásáról a Pesti Bulvár cikkében lehet olvasni.

A lap által elfogott Facebook-üzenet szerint Egres most egy Teljesítménytúra szabadon elnevezésű megmozdulást szervez a pénteki tüntetés idejére, sőt, már havat és rossz időt is rendelt. „Mi mint katonaviselt emberek ezt ki fogjuk bírni és ott leszünk, de ti tejfölös szájú soros bérencek tuti otthon maradtok a jó meleg szobában!” - írja Egres.

A pécsi férfinak már több legendásan agyament megmozdulása volt. 2016-ban azért gyűjtött aláírásokat – a pécsi Jehova Tanúi nevében -, hogy véget érjen a koedukált oktatás, érettségit és diplomát csak szűz lányok vagy házasok kaphassanak, közös lakása, étteremben közös asztala csak a házasoknak lehessen, a házasságon kívüli gyerekek automatikusan intézetbe kerüljenek, családot na alapíthassanak, meg ilyenek.

Korábban a pécsi Fidesz hányatott – és akkor finomak voltunk – sorsú honlapját tisztelte meg Egres, akkor CÖF-ként lépett fel és tömeges ellentüntetésekkel fenyegetőzött. Még annál is korábban pécsi fociultrák nevét rántotta magára és próbálta a pécsi középiskolásokat riogatni, akkor és ezután is sikertelenül.