Fogadóóra a Pécs-keleti Közbiztonsági Centrumban

2021. április 12. 09:19 2021. ápr. 12. 09:19

Fogadóórát tart a Pécsi Közterület-felügyelet a Pécs-Keleti Közbiztonsági Centrumban. A Szeptember 6. téren működő irodában ezen a héten keddtől csütörtökig 10 és 18 óra között fogadják azokat, akik a keleti városrésszel kapcsolatos közterületi problémára keresnek megoldást.

- Rendhagyó módon ezen a héten nem kizárólag a járőreink, hanem ügyfélszolgálattal foglalkozó, tapasztalt kollégánk is birtokba veszi majd a Közbiztonsági Centrumot. A járványügyi szabályozások immár lehetőséget adnak arra, hogy a városrész lakóival személyesen is kapcsolatot tartsunk az új irodában, ezért hirdetjük meg ezt a fogadóóra-sorozatot. Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján több olyan közterületi szabálysértéssel is találkoztak a környéken kollégáim, amely miatt különösen indokolt, hogy tájékoztatást adjunk a szabályokról és a lakók észrevétellel, vagy bejelentéssel fordulhassanak hozzánk.  A Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod! 

- Elsősorban szabálytalan parkolásokkal, köztisztasági problémákkal, kutyás és a közterületi alkoholfogyasztásra vonatkozó jogsértésekkel kapcsolatban felmerülő kérdésekre számítunk, de bármilyen témában állunk a városrész lakóinak rendelkezésére. Arra bíztatom őket, hogy keressenek bennünket a Közbiztonsági Centrumban, ahol a mostani fogadóóra tapasztalatai alapján a jövőben további hasonló fogadóórák szervezését tervezzük – fogalmazta meg Märcz János, a Pécsi Közterület-felügyelet vezetője. 

Ez is érdekelhet: Megújulnak a közművek a pécsi József utcában

Címlapkép: Illusztráció, Pexels