Hoppál Péter kiáll Varga Judit mellett is, aki igazságügyi miniszterként ellenjegyezte a pedofil-bűncselekmény bűnrészesének kegyelmét

2024. február 10. 19:34 2024. feb. 10. 19:34

Két fideszes politikus már belebukott az elmúlt órákban a pedofilbotrányba: Novák Katalin fideszes köztársasági elnök lemondott hivataláról, miután elnöki kegyelemben részesítette K. Endrét, aki pedofil-bűncselekményben volt bűnrészes, Varga Judit pedig visszaadja a parlamenti mandátumát, és visszalép a Fidesz EP-listájának vezetésétől. És hogyan reagált minderre Hoppál Péter pécsi fideszes képviselő? Hát nem fogják elhinni.

Korábban az alábbi cikkben írtunk arról, hogy a pécsi fideszes képviselők napokon keresztül hogyan sunnyogtak a fideszes pedofil-botránnyal kapcsolatban, és mekkora képmutatás mindez: Ez nem oké: a pécsi Fidesz képviselői napokig sunnyogtak a fideszes pedofilügyről

Nemrég arról is beszámoltunk, hogy a pécsi fideszes képviselő, Hoppál Péter ismét ismét remek "ütemérzékről" tett tanúbízonyságot, és kiállt Novák Katalin fideszes köztársasági elnök mellett, aki kegyelmet adott a pedofil bűncselekményben bűnrészesként elítélt K. Endrének.

Hoppál Péter kiállt a pedofilbotrányba keveredett Novák Katalin mellett

Itt azonban nem állt meg a dugóhúzásról és karácsonyfa díszekről elhíresült karmester: kiállt Varga Judit mellett is, aki még igazságügyi miniszterként ellenjegyezte Novák kegyelmi döntését a pedofil bűncselekményben elítélt bűnrészes ügyében.

Forrás: Hoppál Péter hivatalos Facebook-oldala

Szerkesztőségünk teljes mértékben elfogadhatatlannak tartja, hogy kegyelmet adtak egy pedofil-botrányban érintett bűnrészesnek a fideszes politikusok, és azt is, hogy kiállt mellettük Hoppál Péter.