Horror: Fodor Ibolya Pécs értékeit őrizheti

2017. május 14. 01:20 2017. máj. 14. 01:20

Taglétszámot növel a Pécsi Értéktár Bizottság, az új ember pedig nem lesz más, mint Fodor Ibolya. És maga Páva Zsolt javasolja a pozícióra! Nem kapunk levegőt.

A folytatólagosan, jelentős értékre elkövetett sikkasztás bűntettében bűnsegédként egy év hat hónap, három év próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt Fodor Ibolya annyit szerepelt a hírekben riportermajmozás, tüntetők lehazaaárulózása, valamint költségvetési csalással és más bűntettekkel történt meggyanúsítása miatt, hogy most ezeket külön-külön fel sem idéznénk már, ide kattintva szemezgethet a cikkeinkből.

Ami friss, hogy a közgyűlési üléseket hónapszám nagy ívben elkerülő képviselő mostantól a Pécsi Értéktár Bizottságát erősítheti.

Amint az egy előterjesztésből kiderült, a Pécsi Értéktár Bizottság jelenleg 5 fős, de úgy látják, hogy a „magas szintű munka fenntartása” miatt érdemes 6 főre növelni a létszámot. A hatodik fő pedig Fodor Ibolya lenne.

Slusszpoén: Fodort az előterjesztést jegyző Páva Zsolt javasolja a bizottságba. Az a Páva Zsolt, aki 2015 év elején rettentő kemény hangú levélben kérte Fodor Ibolyát arra, hogy mondjon le, mert - mint írta -

[size="26"]"az Ön viselkedése, az, ahogyan és amiket ír, mond a pécsieknek a különféle közösségi oldalakon, fórumokon, elfogadhatatlan, példátlan és méltatlan Pécs bármelyik választott képviselőjéhez!"[/size]

A pécsi önkormányzat hírportálja pár éve így büszkélkedett a Pécsi Értéktár Bizottsággal:

„A bizottság szakértőkkel kiegészítve válogatja majd ki a leginkább megbecsülendő pécsi értékeket.” A grémium „a munkájába bevonja az elmúlt 5 évben megválasztott díszpolgárokat, valamint a helyi, illetve megyei közművelődési feladatellátás országos módszertani intézményeit, továbbá az értékek gyűjtésével, megőrzésével, hasznosításával foglalkozó országos és területi illetőségű szakmai és civil szervezeteket is”.

Most erre mit lehet mondani, kérem szépen?