Ingyenes járat indul a Tour de Hongrie legizgalmasabb szakaszaihoz

2024. május 7. 10:06 2024. máj. 7. 10:06

Mint ahogyan azt a PSN Zrt. megírta: Szurkolói autóbuszokat indít a Tüke Busz Zrt. a vasárnapi Tour de Hongrie kerékpáros körverseny szakaszaihoz, a Bárány úti szurkolói zónához és az ünnepélyes eredményhirdetéshez.

Az autóbuszok Tour de Hongrie felirattal a Főpályaudvar 34, 35-ös járatokat indító megállójából 12.00, 13.00, és 14.00 órakor indulnak az alábbi útvonalon:

Főpályaudvar – Lánc utca – Ágoston tér – Alagút – Hunyadi út – Pálosok – Kikelet Étterem (Málics Ottó utca, Fenyves sor sarok) – Bárány út, Demokrácia út kereszteződése.

A célterülethez a Kikelet Étteremnél, a Bárány úti szurkoló zónába tartók a Bárány út és a Demokrácia út kereszteződésében, a Mandulás játszótér közelében szállhatnak le. Innen – a lezárt pályát elkerülve – gyalog érhetik el a célterületet.

Azok számára, akik a Széchenyi téren szeretnék élőben látni a mezőnyt, de a befutót is megtekintenék az állatkertnél, a Tüke Busz 16.10-kor – a második áthaladás után – az Alagúttól indul autóbusz a Hunyadi út - Pálosok - Kikelet Étterem (Málics Ottó utca, Fenyves sor sarka) útvonalon, ugyancsak a Tour de Hongrie jelzésével.

Az eredményhirdetés befejezése után 15 perccel, várhatóan 16.50 körül ugyancsak a Kikelet Étteremtől indul majd vissza szurkolói busz a Főpályaudvarra, a már említett útvonalon – írta a PSN.

A szurkolói különjáratok, díjmenetesen vehetők igénybe.