Ismét motorra szállnak a mikulások Pécsett!

2023. november 21. 12:14 2023. nov. 21. 12:14

Hagyományosan, idén is folytatódik a Dél-Dunántúli Motoros Egyesület tagjainak városi körútja, amely során apró ajándékokkal lepik meg a gyerekeket, és mosolyt varázsolnak az arcukra. A motoros jótevők több ponton is megállnak Pécs városában, beleértve a Budai vámi parkolót, Pécsbányát, a plázát és a Széchenyi teret. Itt találkoznak a gyerekekkel, akiket akár a motorjaikra is felengednek.

Az egyesület még dolgozik az esemény részletein, beleértve az útvonalat, az időrendet és a találkozási pontokat is. Azonban már biztos, hogy a találkozó a Budai vámnál található Tesco áruház parkolójában lesz december 3-án, vasárnap 10.30-tól, és a felvonulás 11.00-kor kezdődik (természetesen csak megfelelő időjárás esetén).

A szervezők hangsúlyozzák, hogy az esemény nem csupán a felvonulásról szól, hanem minden évben ajándékokat is gyűjtenek a rászoruló családoknak és intézményeknek, hogy mindenki részesülhessen egy kis meglepetésben a karácsonyfa alatt.

A nemes cél érdekében várják tehát az adományokat, beleértve játékokat, édességeket, sportszereket és minden olyan dolgot, amely örömet szerezhet egy gyereknek - azonban csak olyan tárgyakat, amelyek még használhatóak. A csomagokat a következő gyűjtőpontokon lehet leadni:

  • MOTOBOX Motoros Áruház – motorosbolt – Zsolnay V. u. 84.
  • ENDURO Motorosbolt – Tiborc u. 38.
  • RED BARON – Zsolnay V. u. 102.

 

Forrás: Pécsma