Lezárják a Bajcsy-Zsilinszky utcát a Centrum-parkoló felújítása miatt

2020. július 3. 11:18 2020. júl. 3. 11:18

Július 13-17. között telepítik az új csapadékvíz-elvezető csatornát a Centrum-parkolónál, mely a Bajcsy-Zsilinszky utcát is érinti, így lezárásra kell készülniük az autósoknak.

A pécsi önkormányzat pénteki tájékoztatása emlékeztet, idén június 15-én kezdődött meg az „Az Ifjúsági-ház és a Centrum-parkoló fejlesztése” projekt keretében a Centrum-parkoló felújítása. A munkálatok ütemezése szerint július 13. és 17. között történik meg az új csapadékvíz elvezető csatorna telepítése, amely nem csak a parkoló területét érinti, hanem a Bajcsy-Zsilinszky utcát is. 

Az új csapadékvíz-elvezető csatorna telepítéséhez a Bajcsy-Zsilinszky utca Czinderi utca és Nagy Lajos Király utca közötti szakaszát teljes szélességben szükséges lezárni. A Czinderi utca, valamint a Bajcsy-Zsilinszky utca északi szakasza a Rákóczi út felől lesz elérhető az egyhetesre tervezett munkálatok alatt.

Forrás: pécsi önkormányzat

A Bajcsy-Zsilinszky utcát érintő buszjáratok kerülőúton a Zsolnay szobor és az Alsómalom utca irányába közlekednek. Az érintett szakaszon történő munkavégzésre 2020. július 13. és 17. között kerül sor.

Az önkormányzat kéri a gyalogosan és autóval az érintett területen közlekedők türelmét és körültekintését a kivitelezés ideje alatt. 

Forrás: Pécsi STOP