Már augusztus 28-ától érvényesek a szeptember hónapra váltott bérletek

2024. augusztus 26. 09:08 2024. aug. 26. 09:08

Az iskolakezdés zavartalan biztosítása és megkönnyítése érdekében a Tüke Busz Zrt. a szeptember hónapra érvényes valamennyi, összvonalas típusú bérletét már 2024. augusztus 28-ától elfogadja a helyi járatú autóbuszokon történő utazáskor - közölte sajtóközleményében a Tüke Busz Zrt.

Szeptemberben az oktatás indulásával ugrásszerűen növekednek a városban az utazási igények, így az intézkedés elősegíti a bérletpénztárakban a várakozási idő csökkentését és az utasok színvonalasabb kiszolgálását. A Tüke Busz Zrt. a szeptember havi bérletek korábbi érvényességi idejének biztosításával hozzájárul ahhoz, hogy a családok számára megkönnyítse az iskolakezdéshez kapcsolódó ügyintézéseket.

 

A 2024. augusztus havi bérletek 2024. szeptember 5-én, éjfélig érvényesek.

 

A Tüke Busz Zrt. számára az egyik legfontosabb cél, hogy a Pécsett közlekedők kényelmesen és biztonságosan használhassák a városi utazásokhoz kapcsolódó szolgáltatásokat, ebben megkerülhetetlen a digitalizáció erősítése, amelyben fontos szerepe van a digitális platformokon elérhető mobiljegyeknek és mobilbérleteknek.

Arra bíztatjuk utasainkat, hogy a hagyományos papír alapú díjtermékek helyett applikációban, okostelefonjukkal vásároljanak menetjegyeket vagy bérleteket a Tüke Busz Zrt. járataira a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. és viszonteladói partnerhálózatában! – írja közleményében a Tüke Busz Zrt.

 

Forrás: Tüke Busz Zrt.