Péterffy: Bodnár Imre a pécsi elszámoltató terminátor

2021. július 24. 10:08 2021. júl. 24. 10:08

A napokban ismét körbejárta az országos sajtót a hír a pécsi Aranyhajó Fogadóról, melynek lényege, hogy a fideszes városvezetés úgy adta el 120 millió forintért a belvárosi ingatlant, hogy abból egy fillér sem jutott el az önkormányzatig. Az ügyre a Péterffy Attila által elrendelt átvilágításnak köszönhetően derült fény, melyet Dr. Bodnár Imre és ügyvédcsapata tárt fel.

Pécs polgármestere is reagált az Aranyhajó Fogadó hírére, mely a napokban ismét körbejárta az országos sajtót. A Facebookon osztotta meg, hogy mit lehet tudni eddig az ügyről: a fideszes városvezetés által 2017-ben 120 millió forintért eladott ingatlan árából egy fillért nem látott még az önkormányzat. A MagyarNarancs azt írja, hogy a több mint 100 millió forint Bánki Erik fideszes politikus ügyvédjénél "tűnhetett" el. A polgármester információi szerint három gyanúsítottat is kihallgatott már az ügyben a nyomozóhatóság, ez pedig kézzel fogható eredmény. Hamarosan vádemelések várhatóak.

Ebben a cikkben írtunk az esetről: Még mindig nem kapta meg Pécs az Aranyhajó Hotelért a 120 millió forintot

Péterffy a bejegyzésben méltatta az elszámoltatást végző Dr. Bodnár Imre és csapata munkáját, mint írja:

,,Dr. Bodnár Imre és csapata terminátorként dolgoznak az elszámoltatáson, professzionálisan és egyben eredményesen végzik a munkájukat!  A feljelentéseink alapján eddig 17 ügyben indult nyomozás az előző fideszes városvezetést érintő ügyekben, de még várhatóak újabbak is! Bodnár és csapata 3,3 milliárd forintnyi szabálytalan közpénzgazdálkodást talált az átvilágítás ezen szakaszáig."

Pécs polgármestere leszögezte, hogy:

,,EGY PÉCSI ADÓFIZETŐI FORINT SEM MARADHAT ELSZÁMOLATLANUL!"

Ahogy eddig, úgy a továbbiakban is meg fognak tenni mindent, hogy feltárják a múltban történt visszaéléseket, és minden esetben meg fogják tenni a szükséges jogi lépéseket.

A teljes bejegyzés:

 

A PécsMa korábban interjút készített Dr. Bodnár Imrével, az elszámoltatást végző ügyvédcsapat vezetőjével, valamint összeszedték azt is, hogy mely ügyekben történtek eddig feljelentések. A cikket IDE kattintva érik el.

 

Forrás: Péterffy Attila Facebook