Rajtakaptak egy fagyállós kutyakaját szóró férfit Kertvárosban

2019. február 17. 10:36 2019. feb. 17. 10:36

Fagyállós kutyakaját szóró férfiről posztoltak az egyik Pécs környéki gazdikereső csoportba szombaton, a leírás szerint a Nagy Imre úton látták az embert. A napokban szöges virslit szórt valaki az állatoknak Kertvárosban.

"Nagy Imre 114., 190 magas, 20 év körüli férfi farmer felszerelésben szórja a zsebéből a fagyállós kutyakaját. Az ismerősöm rászólt és elfutott, azt a részt összeszedte, figyeljétek. Sunyiban, zsebből szórja, osszátok!"

- olvasható a Pécsen és környékén gazdikereső, elveszett, talált állatok csoportjában megjelent bejegyzésben, a posztot rengetegen megosztották.

Múlt héten arról cikkeztünk, hogy a Littke József utcai buszmegállónál, a kutyafuttató közelében szórt valaki szöges virslidarabokat az ebeknek. Akkor kerestük a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságot, de a rendőrök azt mondták, hozzájuk nem érkezett jelzés a történtekről.

Sajnos az ilyesfajta aljasság nem ritka a baranyai megyeszékhelyen. 2016-ban már volt egy nagyobb felfutása az ebeknek szánt mérgek kihelyezésének. Akkor is Kertvárosból érkeztek jelzések, egyebek mellett a Melinda parkban, a Lőtéri-dombnál, Rózsadombon, de olyan forgalmas helyeken is találtak gyanús ételcsomagokat, mint a Diana vagy a Krisztina tér.