Teljes az ügyfélfogadás, marad a maszkhasználat a pécsi Polgármesteri Hivatalban

2021. június 4. 10:45 2021. jún. 4. 10:45

A kormány enyhítő intézkedéseivel összhangban Pécs Megyei Jogú Város jegyzője megszüntette a Polgármesteri Hivatal dolgozóinak otthoni munkavégzésére vonatkozó utasítását- tudatja a pécsi önkormányzat a szerkesztőségünknek megküldött közleményben.

A hivatalba ezzel párhuzamosan visszatér a járvány előtt megszokott munkarend. Újraindul a helyszíni szemlék végzése és környezettanulmányok készítése. A hivatali ügyfélfogadási rend is visszatér a járvány előtt megszokotthoz- írják. Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod!  

 

A Polgármesteri Hivatalban a koronavírus járvány miatt ugyanakkor a továbbiakban is kötelező szabályokat határozott meg a város jegyzője.

 

A hivatal ügyfélfogadásra szolgáló helyiségeiben egyszerre csak annyi ügyfél tartózkodhat, ahány ügyfélpult van és csak az, akinek az ügyét éppen intézik. A folyosókon egy időben csak annyi ügyfél várakozhat, hogy a megfelelő mértékű szociális távolságtartás (1,5 m) biztosítható legyen- kérik.

 

Az ügyfelek és a dolgozók számára a hivatal épületeiben az ügyfélfogadás során a szájat és az orrot eltakaró maszk viselése továbbra is kötelező. Ugyanígy kötelező az ügyfelek számára a kihelyezett kézfertőtlenítők használata.

 

A Polgármesteri Hivatal épületeinek Széchenyi téri és Kossuth téri bejáratánál az épületbe belépők testhőmérsékletét a falra felszerelt hőkamera ellenőrzi. Amennyiben a mérés során a műszer 37,5˚C-nál magasabb hőmérsékletet jelez, az ügyfél a hivatali helyiségekbe nem léphet be- hívják fel a figyelmet.

 

Forrás: Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata

Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod!