Kiváló felvételek készültek a Komlói úti takarékot kiraboló férfiről

2020. május 13. 23:37 2020. máj. 13. 23:37

Szerda este több új képet közölt a rendőrség arról a férfiról, aki a gyanú szerint kedd délután fegyverrel kirabolt egy takarékszövetkezetet a Komlói úton.

A friss fotók szerint a rabló, a járványügyi előírásoknak megfelelően, szájmaszkban érkezett a pénzintézetbe, bent azonban azt az állára húzta, így meglehetősen jó felvételek készültek az arcáról.

A képek szerint a rabló kezében egy fegyvernek látszó tárgyat tartott a bankfiókban, így követelte a pénzt.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A rablásról 15 óra 20 perckor érkezett bejelentés a rendőrségre, a férfi azt állította, hogy fegyver van nála, így jutott pénzhez a takarékfiókban, az eset során nem sérült meg senki - írtuk korábban.

A rendőrök nagy erőkkel vonultak a helyszínre, megállították és átvizsgálták a Pécsről kifelé tartó autókat, de nem akadtak a tettes nyomára. Azt továbbra sem tudni, hogy a férfi mekkora zsákmánnyal távozott a helyszínről.

A szóban forgó pénzintézetre rájár a rúd: tavaly november 19-én egy idősebb, 60-65 év körüli, a leírások szerint sántító vagy azt színlelő férfi fosztotta ki, a hírek szerint a férfi 3 millió forintot rabolt, a rendőrség azóta sem bukkant a nyomára. Vélhetően nem az akkori rabló tért vissza, a mostani felvételeken látható férfi nem tűnik nyugdíjaskorúnak.

Forrás: Pécsi STOP