Nem tudni, mennyi pénzt vitt el a Komlói úti takarék kirablója

2020. május 15. 13:30 2020. máj. 15. 13:30

Továbbra is keresik azt a férfit, aki május 12-én délután kirabolt egy takarékszövetkezetet a Komlói úton - tájékoztatta lapunkat a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság. Hogy mennyi pénzt lovasított meg a kamerába alaposan belenéző rabló, azt viszont nem árulták el.

Amint arról korábban hírt adtunk, a rablásról kedden 15 óra 20 perckor érkezett bejelentés a rendőrségre, a férfi azt állította, hogy fegyver van nála, így jutott pénzhez a takarékfiókban, az eset során nem sérült meg senki. A rendőrök nagy erőkkel vonultak a helyszínre, megállították és átvizsgálták a Pécsről kifelé tartó autókat, de nem akadtak a tettes nyomára. 

A hatóság még aznap képeket közölt a rablóról, aki a jelek szerint maszkban és kesztyűben érkezett a pénzintézetbe, de bent már nem volt rajta a kesztyű, és a szájmaszkot is az állára húzta, hogy jó minőségű képeket készíthessen róla a kamera.

Pénteken fejlemények ügyében érdeklődtünk a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságnál. Annyit tudtunk meg, hogy az elkövető még nincs meg, felkutatása továbbra is folyamatban van. Azt, hogy mennyi pénzt vitt el, a rendőrség nem árulta el a nyomozás érdekeire hivatkozva. 

Ugyanezt pénzintézetet 2019. november 19-én is kirabolták, akkor hárommilliót vitt el egy sánta vagy sántaságot szimuláló, 60-65 év körüli férfi, mostanáig viszont nem érkezett hír arról, hogy kézre került volna a vélt tettes. 
 

Forrás: Pécsi STOP