A sajtó titkosszolgálati megfigyeléséről kérdezi Orbán Viktort Magyar Péter

2024. március 24. 18:03 2024. márc. 24. 18:03

Újabb üzenetet küldött Orbán Viktor miniszterelnöknek Magyar Péter a Facebook-on.

Posztjában kérdéseket intéz Orbán Viktorhoz:

„Tisztelt Miniszterelnök Úr! Szíveskedjen tájékoztatni, a magyar embereket, arról, hogy:


 

  1. Valóban minden fontos hazai (ellenzéki és kormánypárti) sajtóorgánum szerkesztőségében megtalálhatóak a titkosszolgálat emberei?
  2. Ha igen, miért, kinek az utasítására van ez így?
  3. Ezen szolgálati emberek „csak” információkat gyűjtenek az újságírókról és a szerkesztőségekben folyó munkáról, vagy közvetlenül befolyásolják a médiumokban megjelenő tartalmakat? Elképzelhető-e az, hogy a szolgálatok emberei bizonyos esetben titkosított minősítésű információkat adnak át az újságíróknak az önök politikai ellenfeleinek lejáratására?
  4. Hány százmillió forint közpénzt égettek el eddig a személyemmel kapcsolatos példátlan lejárató kampányra? Nem gondolja-e, hogy teljesen kontraproduktívak ezek, a nevemen kívül igazságot még nyomokban sem tartalmazó lejárató anyagok?
  5. Igaz-e az az értesülés, hogy azért kezdték meg a nemzetközi szinten is párját ritkító lejaratás cunamit, mert a Talpra Magyarok Közösségének ötvenezres március 15-i rendezvényét követő napon már 20 százalék fölé jósolták a belső méréseik a még meg sem alakult pártunk várható szavazatarányát?”- kérdezte Magyar Péter.