Bayer Zsolt utcai erődemonstrációt tartana a vérszagot érző csőcselék miatt

2024. február 12. 08:00 2024. feb. 12. 08:00

Vasárnap a Hír TV Sajtóklub című műsorában is a kegyelmi ügy, valamint Novák Katalin és Varga Judit lemondása volt a téma.

Bayer Zsolt, Bencsik András, Gajdics Ottó és Szabó László köszöntötte vasárnap a Sajtóklub nézőit. Gyorsan a kegyelmi ügyre terelődött a szó - írja a Mandiner.

Bayer Zsolt szerint utcai erődemonstrációt kellene tartani, s meg is mondta, mikor: március 15-én.

Gajdics Ottó arról beszélt, hogy „nekem nagyon úgy tűnik, hogy egy felgyorsult sakkjátszma zajlik a szemünk előtt. Valaki hibázott, lépett egy rosszat, és ebből fakadóan a szemben ülő vérszemet kapott, és most már legszívesebben fölborítaná az egész sakktáblát. Legyünk nagyon résen, és állítsuk meg ezt az őrjöngést”.

Bayer Zsolt szerint „most megpróbálják ebbe az egészbe a miniszterelnököt meg a Fideszt meg az egész kormányt meg a mindenkit belekeverni”„nekünk viszont erőt kell demonstrálnunk, mert a hiénafalka, ezek a teljesen amorális, hazug gazemberek, akik ott üvöltöztek tegnap a Sándor palotánál meg a csőcselék, az most vérszagot érez, mert azt hiszi, hogy eljött a pillanat. Mutassuk meg nekik, hogy rohadtul nem jött el a pillanat!”

Forrás: hirklikk.hu