Boldog szülinapot, Pécsre kívánkozó vörös pandák

2020. július 6. 17:07 2020. júl. 6. 17:07

Ma ünneplik első születésnapjukat azokat a vörös pandák, akiket a pécsi állatkertbe szeretnének költöztetni, amennyiben összejön a pénz az ehhez kellő kifutóhoz.

Arról, hogy az állatkert közösségi finanszírozásból szeretné összekalapozni a pénzt a vörös pandák kifutójához, már korábban írtunk. Jelen állás szerint az ehhez szükséges kétmillió forint 26 százaléka, 536 ezer forint gyűlt össze, így még bőven van hely az adományoknak.

A zoo, mely a koronavírus-járvány miatt nincs könnyű helyzetben, ezért friss tájékoztatása szerint összekötötte a pandák szülinapját az akcióval: aki július 6–12. közt 25 ezer forint vagy annál több támogatással járul hozzá a kifutó megépüléséhez, azoknak a már ismertetett köszöneti formákon felül egy pandaplüssel is megköszönik a segítséget.

Ez még nem minden: a pandák Pécsre költözésével névadást tart az állatkert, és a kampány alatt a két legnagyobb támogatást nyújtó személyt, vállalkozást vagy közösséget kérik fel, legyenek a jövevények keresztszülei,

A támogatást egy rövid regisztráció után a tokeportal.hu/pecszoo oldalon lehet küldeni paypal vagy bankkártyás átutalás formájában.

(Címlapkép: Pécsi Állatkert)
 

Forrás: Pécsi STOP