Haverok, üzlettársak, TAO - Vári Attilát kérdeztük

2019. szeptember 30. 09:05 2019. szept. 30. 09:05

Összefonódás itt, TAO-pénzek ott, busás pénzek itt is, ott is – bőven lett volna kérdésünk a Fidesz budafoki illetőségű pécsi polgármesterjelöltjéhez. A pécsi vásártéren volt is lehetőségünk rá, mutatjuk, hogy sikerült.

Az elmúlt napokban több cikk is megjelent a sajtóban Vári Attiláról, számos kérdés tolult fel bennünk.

Bánki Erikről, a testvéréről, Bauer Nándor Zsoltról, Gelencsér Tiborról, az üzlettársairól.

Arról, hogy mennyi edzést tartott a mohácsi vízilabdázóknak, ahol az információk szerint havi 80 munkaórát vállat. A Mohácsi Torna Egyletben, ahol Bánki testvére az elnök, az a Bauer Zsolt, akinek Várival közös cége van, a budafoki vízilabdázó meg csinos TAO-pénzt hagyott jóvá szövetségi elnökként az egyesületnek, amiből maga is nagyon szépet szakított.

Arról, hogy nemrég azt nyilatkozta:

„Szolgálatra szegődtem ide, a gyermekek szolgálatára, s mert nem lehet nem szeretni őket...”

és az általa vezetett sportcég el is költött 60 milliót egy rendszerre, amelynek a fiatal sportolók hirtelen szívhalálát kellene megelőznie, de az eddigi információk szerint annyian látták az adatokat, mint a budaörsi jetit. És hogy miért éppen egy másik cégben üzlettársa vállalkozásában látott fantáziát ezen a téren.

Arról, hogy miért éppen egy másik üzlettársát bízza meg a pécsi adófizetők pénzén is működő sportcégben ügyvédi feladatokkal.

Hogy mit jelent a pécsiség neki, aki rendre pécsinek vallja magát, de csak június óta van itteni lakcíme, és 20 milliót gombolt le a valóban pécsi adófizetőkről lakhatási támogatás címén.

Meg még egy csomó mindent.

Sikerült is videóvégre kapnunk a fideszes jelöltet vasárnap a vásártéren, frappáns nyilatkozatát megnézheti a Facebook-oldalunkon közzétett felvételen.

 

Szerző: Barabás Béla

Forrás: Pécsi STOP