Hoppál Péter: A baloldal nem csupán oltásellenes, hanem lúzer is

2021. március 2. 12:44 2021. márc. 2. 12:44

Lassan nem túlzás kijelenteni, hogy Hoppál Péter fideszes országgyűlési képviselő a magyar Donald Trump. Abban a vonatkozásban biztosan, hogy mindketten örömmel osztják (Trump esetében osztották) meg bármiről is a véleményüket, az internetes rajongóbázisuknak. Az alpári Facebook bejegyzéseiről elhíresült politikus nem először próbálkozik megírni a tutit. Nemrégiben például a nácikhoz és Sztálinékhoz hasonlította az ellenzéki összefogást, profilképén hangsúlyozta, hogy a kislány nem gyerek, az asszony nem ember, de volt olyan is, amikor azzal tagadta a klímaváltozást és ment neki Greta Thunbergnek, hogy esik a hó Magyarországon.

A Fideszes politikusok az általuk számtalanszor bírált, szabad véleménynyilvánítást romba döntő Facebookot elkezdték mémek megosztására használni. Példaként kiemelném Kocsis Mátét, aki a napokban egy Chuck Norris-os mémvideót posztolt a közösségi oldalán: 

 

 

A vírushelyzet alatt úgy látszik bőven akad idejük a kormánypárti politikusoknak a viccelődésre és a lejárató kampányokra, most ehhez csatlakozott a mélyen tisztelt Hoppál képviselő úr is:

 

Megjegyzése az alábbi megosztott mémhez: A baloldal nem csupán (kínai, orosz) oltásellenes, hanem lúzer is.

Durva azon viccelődni, hogy a kormány lemondott az EU által biztosított, nagy mennyiségű Moderna vakcináról, ezért nem tartjuk helyénvalónak, hogy a fideszes politikusok azon szórakozzanak, hogy Karácsony Gergely ezeket a vakcinákat próbálja visszaszerezni. 

Főleg nem akkor, amikor egy olyan képviselő kíván ebből gúnyt űzni, aki a milliós fizetése ellenére, nem volt képes bemenni a Parlament rendkívüli ülésére

Hoppál Péter boldogan erősíti azt a troll-kurzust, ahol az észérvek helyett megmaradnak a kicsinyes sárdobálások. Bár már megszokottá vált, de tényleg arról szól a politika, hogy Facebook mémekkel próbáljuk lejáratni ellenfeleinket? Tényleg ennyire elveszett a magyar közéletből az érdemi vita, ahol pro-kontra lehet ütköztetni a véleményünket? Úgy látszik, hogy nekünk ez maradt és sajnos sokan vevők is erre a stílusra. 

Hát akkor hadd nevessünk egy picit mi is: 

 

Szerző: B. Cs

Forrás: Pécsi STOP