Hoppál Péternek hiába a milliós fizetés, nem volt képes bemenni a Parlament rendkívüli ülésére

2021. február 2. 11:44 2021. feb. 2. 11:44

Hétfőn 13 órára rendkívüli parlamenti ülés összehívását kezdeményezték az ellenzéki pártok, a napirendi javaslatok már korábban ismertek voltak, vizsgálóbizottságokat állítanának fel, melyek közül három a járványügyi intézkedésekkel foglalkozna, egy pedig a médiaszolgáltatókról szóló törvényjavaslattal. Hiába kéne Pécs lakóit képviselnie Hoppál Péternek, nem volt képes bemenni a Parlament rendkívüli ülésére dolgozni. Ahogy a több Fidesz tag sem.

A rendkívüli parlamenti ülésen többek között a gazdasági válság kezeléséről, a kormányzat hibáiról és a vakcinával kapcsolatos kérdésekről lett volna szó. Ennek megoldására kívántak cselekedni az ellenzéki erők, de mind hiába. El érték, hogy meg kelljen tartani, de a kormánypárti képviselők fittyet hánytak az ülésre.

Tehát Hoppál Péter is, ahelyett, hogy képviselte volna Pécs lakóit, távol maradt.

A képviselő egyébként sem tartozik azok a politikusok közé, akik gyakran felszólalnak a parlamentben, sokszor csak mint egy rongybaba ül a székében és szavazz.Pedig az lenne a munkája, hogy azoknak a választóknak akik őt megbízták, érdekeikben képviselje. Persze könnyebb a facebookra gyártani a megbotránkoztató posztokat, de nem biztos, hogy ezért kapja a milliós fizetését. 

Márpedig a válság kellős közepén, mikor Orbán alkalmatlansága miatt, tömegek kerülnek kilátástalan helyzetbe, kutya kötelessége lenne bemenni az ülésre az olyan kormányzati tagoknak, mint Hoppál Péter.

De hát minden erőfeszítés hiába, az országgyűlési képviselő inkább ködös időben 130-cal csapatja az M6-oson.

 

Egyébként a képviselő tegnapi facebook posztja alapján, az feltételezhető, hogy bent volt a parlamentben, tehát mindössze pár teremmel kellett volna odébb mennie, hogy tegyen valamit a pécsi emberekért. Sajnos ez nem jött össze...

 

 

Forrás: Pécsi STOP