Még október végéig repülhetünk Pécsről Korfura, novembertől indul a Universal Air téli menetrendje

2024. szeptember 16. 14:27 2024. szept. 16. 14:27

Október végéig még lehetőségünk van Pécsről Korfura repülni, ugyanis október 26-ig érvényes a Universal Air nyári menetrendje. November 1-től a légitársaság téli menetrendje lép életbe, amelyben már nem szerepel Korfu, viszont hetente kétszer, pénteken és vasárnap indulnak járatok Münchenbe és Máltára a Pécs-Pogányi Repülőtérről.

Bár a Universal Air őszi-téli menetrendjét már korábban közzétettük, nem árt újra emlékeztetni: a novembertől márciusig érvényes menetrend hamarosan indul. Aki el szeretne menekülni a hideg elől Máltára vagy felfedezni München nevezetességeit, már most lefoglalhatja jegyét a légitársaság honlapján vagy mobilalkalmazásán keresztül.

Akik pedig még az utolsó pillanatban búcsúztatnák a nyarat Korfun, október 26-ig tehetik meg, mivel a szerdai napokon indulnak járatok a görög szigetre. Ezen kívül Máltára és Münchenbe hetente háromszor, kedden, pénteken és vasárnap közlekednek gépek.

A feltételek változatlanok: egy 7 kilogrammos kézipoggyászt lehet felvinni a fedélzetre, a jegyár pedig egy 15 kilogrammos feladott poggyászt is tartalmaz.

Forrás: Pécsma