Megkezdődik a Wass Albert út felújítása

2021. június 1. 13:36 2021. jún. 1. 13:36

A BIOKOM Nkft. Pécs Megyei Jogú Város megbízásából 2021. június elején megkezdi a Wass Albert út javítását a régi buszforduló és a Gyükés buszforduló közötti 500 méteres szakaszon- tudatják.

Június 1-jétől várhatóan június 11-éig a járműforgalom minimális zavarása mellett mindkét oldalon a padka rendezésén dolgoznak.

A kéthetes időszakban a meglévő padka lenyesése, majd megerősítése fog megtörténni, ezért sebességkorlátozásra kell számítani.

A Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod!  
Várhatóan június harmadik hetében két napra az út teljes lezárása mellett az aszfalt kopóréteg beépítését végzik a szakemberek. A lezárás pontos időpontjáról a BIOKOM külön értesíti a lakosságot, amely mindkét nap várhatóan reggeli 8 órától délután 16 óráig fog tartani- hívják fel a figyelmet.

Ezen időszakban a 39-es jelzésű autóbuszjáratok a régi szamárkúti fordulóig közlekednek. Az aszfaltozást követően legvégül a padka rendezése és feltöltése történik meg.

Az időjárástól függően, várhatóan június negyedik hetében teljes szélességben birtokba vehetik a közlekedők a Wass Albert út északi, 500 méteres szakaszát.

 

Forrás: BIOKON Nkft.