Megtekinthető az új menetrend, így repülhetünk novembertől Pécs-Pogányból

2024. június 26. 15:03 2024. jún. 26. 15:03

Elérhető már a Universal Air 2024-es téli menetrendje, amely szerint novembertől heti két járat indul Málta és München irányába a Pécs-Pogányi Repülőtérről.

Simon Cook, a máltai Universal Air vezérigazgatója nemrég megerősítette lapunknak, hogy a légitársaság nyári menetrendje október 26-ig érvényes. Ebben az időszakban hetente háromszor, kedden, pénteken és vasárnap indulnak járatok Pécsről München és Málta felé, valamint hetente egyszer, szerdán Korfura. A vezérigazgató már korábban jelezte, hogy a téli menetrend is hamarosan elérhető lesz, és valóban, most már foglalhatók jegyek a novemberi járatokra.

A Universal Air honlapja szerint a téli időszakban pénteken és vasárnap utazhatunk Máltára és Münchenbe. Korfura ebben az időszakban nem indulnak közvetlen járatok a pogányi repülőtérről.

A jegyek nemcsak a honlapon, hanem a légitársaság hivatalos applikációján keresztül is megvásárolhatók, illetve telefonon, a Universal Air angol nyelvű ügyfélszolgálatán keresztül is érdeklődhetünk. A feltételek változatlanok: a fedélzetre 1 darab, maximum 7 kilogrammos kabintáska vihető fel, a jegyár pedig tartalmaz egy maximum 15 kilogrammos feladott poggyászt.