Migránsnak nézték a pécsi vízilabdázókat

2017. november 27. 09:31 2017. nov. 27. 09:31

Két igen gyanús fehér kisbuszban jöttek haza Miskolcról a PVSK pólósai, ráadásul éjjel, egy buzgó állampolgár fel is nyomta őket.

A PVSK vízilabdázói szerda éjjel lettek gyanúsak, a buzgó polgár nem is habozott értesíteni a rendőröket, akik Pécs határában állították meg a minikonvojt. Az esetet De Blasio Domenico, a PVSK Mecsek-Füszért szakosztályvezetője is megerősítette a Pécsi STOP-nak.

Mint megtudtuk: november 22-én este hétkor Miskolcon játszottak a pécsi fiúk, éjjel kettő körül értek Pécs határába. A bejelentőnek azért lehettek gyanúsak, mert a két fehér kisbuszon semmilyen felirat nincs és sötét volt az utastérben, a játékosok nyilván pihentek. Meg hát különben is.

De Blasio Domenico elmondta: az ellenőrzés nagyjából addig tartott, amíg a rendőrök benéztek az egyenmelegítős csapathoz az utastérbe. A szakosztályvezető szerint a néhány másodperces kaland legalább kicsit feldobta a fiúkat, miután Miskolcon 10-6-ra kikapott a csapat.

Frissítés: cikkünben először azt írtuk, hogy november 25-én, szombaton történt az eset. Most azonban azt a jelzést kaptuk, hogy november 22-e a helyes dátum.