Nagyon tekeri a kampányt a Fidesz Mohácson

2020. szeptember 24. 15:42 2020. szept. 24. 15:42

Nagyon megnyomja az időközi választás finisétt Mohácson a Fidesz, a kormánypárti polgármesterjelölt mellett csütörtökön Hargitai János, Hoppál Péter és a tréninggatyás Bánki Erik is ott mosolygott - plusz még egy miniszter is épp a városban volt, hogy a mohácsi hídról tájékoztasson. Az ellenzék jelöltjét, Csorbai Ferencet több párt támogatja, és Péterffy Attila pécsi polgármester is a választók bizalmába ajánlotta.

 Nem bízza a véletlenre a Fidesz a mohácsi időközi választást, csütörtök délelőtt ugyanis maga Palkovics László innovációs miniszter tartott sajtótájékoztatót a mohácsi híd fejlesztéséről. 

De a baranyai nehéztüzérséget is sikerült bevetni, ugyanis a megye négy fideszes országgyűlési képviselője közül három Pávkovics Gábor kormánypárti polgármesterjelölttel fotózkodott csütörtök reggel. Ott volt Hoppál Péter (az ő Facebook-bejegyzéséből), a hivatalosan KDNP-s Hargitai János és tréningnadrágban lazáskodva Bánki Erik is.

Hargitai János, Pávkovics Gábor, Hoppál Péter, Bánki Erik - Fotó: Facebook/Dr. Hoppál Péter

 

Mohácson szeptember 27-én, vasárnap tartanak időközi önkormányzati választást, mivel nyáron a fideszes többségű testület feloszlatta önmagát. Ezt a tavalyi önkormányzati választás óta emlegette a helyi kormánypárti erő, mivel Szekó József halálával Csorbai Ferenc MSZP-s jelölt lett a polgármester. Azóta megy az adok-kapok, több érdekes ügy is napvilágra került, amelyekről bővebben itt lehet olvasni.

Csorbai Ferenc a Változást Akarók Nemzedéke (VAN) néven induló szervezet polgármesterjelöltje az időközi választáson, több ellenzéki párt is támogatja őket. Az ő programjukat ezen, míg a Fidesz programját ezen a linken lehet elérni.

Csorbai Ferencet Péterffy Attila pécsi polgármester is a választók bizalmába ajánlotta szerdán, szerinte Mohácsnak most rá és csapatára van szüksége:

 

 

Címlapkép: Facebook/Dr. Hoppál Péter

Forrás: Pécsi STOP